Een verrassend smakelijk roerbakgerechtje met ei en zalm.

Men neme een groenteburger die nog in de koelkast lag en nodig op moest en een rode paprika. Men snijde deze in stukjes en bakken die even in een pan met reeds verwarmde olijfolie, zout en peper. Na wat uienpoeder, knoflookpoeder en koriander er bij gedaan te hebben komt de inhoud van een uitgelekt potje zalm er bij. Onder regelmatig doorroeren laten we dit rustig warm worden. Ondertussen neme men 2-3 eieren en kloppe deze los met wat verse slagroom, peper en zout. Dit gieten we in de pan, waar we het geheel lekker roerbakken. Het resultaat van dit samenraapseltje smaakte vele malen lekkerder dan ik gedacht had.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: