7 Quick Takes Friday (7)


1. Gisteren samen met mijn lief naar een concert van Lindsey Stirling geweest. Echt ontzettend gaaf. De combinatie van viool met keyboard en drumstel was prachtig, en de sfeer goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

2. Afgelopen zaterdag heb ik live het huwelijksaanzoek van InCaelo aan MissKitty gezien. Zo lief. Volgens mij ben ik alleen wel een beetje een emotioneel geval. Wordt nog wat bij de echte bruiloft.

3. Zoals op de helft van de vrijdagen ben ik vandaag weer bezig met mijn onderzoek dat in het kader van de opleiding gedaan moet worden. Mijn onderwerp: Het effect van een multidisciplinaire behandeling van patiënten met chronische aspecifieke pijn op diens partners. Een leuk en interessant onderwerp. Het schrijven van het onderzoeksprotocol waar ik nu echter mee bezig ben is wat minder leuk. Veel schrijf- en uitzoekwerk, en aangezien ik weinig kaas gegeten heb van onderzoek een hele uitdaging. We gaan het protocol wel aanbieden aan de medisch ethische toetsingscommissie gezien de hoeveelheid vragenlijsten. Hopelijk valt het allemaal wat mee, maar ik zie wel op tegen de berg schrijfwerk. En dan loop ik al een beetje achter op schema…

4. Gisteren erg drukke dag gehad op het werk, vooral ook omdat na de gewone werkdag er nog refeerbijeenkomst en casuïstiekbespreking was, waarna ik ook nog eens snel door moest naar Groningen voor het concert genoemd onder 1. Toch..doe mij maar liever een dag als gisteren dan de onderzoeksdag van vandaag.

5. Voordeel van een onderzoeksdag is dat ik dan lekker in Groningen ben en tussen de middag naar de Mis kan. Het is echt zo’n zegen om dat te kunnen doen. Om even op een doordeweekse dag zo dicht bij Onze Lieve Heer te zijn en Hem te kunnen ontvangen. Ik kan echt iedereen aanraden om dat ook af en toe te doen.

6. Vandaag mijn trouwschoenen besteld. Look how pretty:

7. Voor het eerst in jaren heb ik weer een computermuis. Jaren heb ik met alleen muispad op mijn laptop gewerkt. Op zich werkte het goed, maar het is niet uitermate praktisch. Toen ik afgelopen Kerst weer eens Age of Empires speelde (iets wat ik voor het laatste in m’n kinderjaren gedaan heb), had ik een muis van m’n broer nodig. Toen besloten om toch maar weer eens een muis te halen. Is het niet voor mij, dan wel voor mijn lief die de muis aanzienlijk prettiger werken vindt.

Advertenties

2 gedachten over “7 Quick Takes Friday (7)

Voeg uw reactie toe

    1. Duurt aantal weken voor de schoenen er zijn, maar ben zeker van plan ze in te gaan lopen. Nu nog zorgen dat ik dat niet vergeet 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: