7 Quick Takes Friday (22)

1. Perfect. Gewoon perfect. Dat was de trouwdag vorige week. Zo mooi, zo alles wat ik gehoopt en gedacht had, maar dan nog zoveel meer. Gedragen door elkaar, door alle mensen er om heen. Ik ben intens dankbaar voor de prachtige dag.

DSCF1145

2. Zoals ook in de vorige, iets minder subtiele, post genoemd zijn mijn nu echtgenoot en ik een paar dagen weggeweest om even lekker te genieten van een paar dagen echt samen. Het was even heerlijk in een ook nog eens prachtige omgeving.

DSCF1191

DSCF1226

3. Vandaag de laatste spullen van mijn man verhuisd en samen de deur van het studentenhuis achter ons dichtgetrokken. Ik denk dat het besef van alle veranderingen pas echt gaat komen als de rust wat wedergekeerd is.

4. Afgelopen twee dagen een zeer goede cursus over traumatologie en brandwonden gehad. Zeer leerzaam, zeer leuk om contacten aan te halen. Zeer onder de indruk ook van wat er allemaal aan plotselinge ellende ons mensen kan overkomen. Ik heb gelijk maar even een brandblusser en blusdeken gehaald.

5. Gisteren was het Sacramentsdag, als je het goed doet zeg maar. In veel bisdommen wordt het om praktische redenen pas aanstaande zondag gevierd. Tot gisteren heb ik onderstaande sequentie nooit echt tot me genomen. Maar de tekst is best wel heel mooi en zou best wel eens weer wat vaker gezongen mogen worden.

6. In Zutphen kwamen we bij de grote protestantse (en ooit katholieke) kerk (die overigens nog steeds St. Walburgiskerk heet) het volgende beeld tegen. Identiteitscrisis?

DSCF1209

7. Elke week is er in principe een behandelteambespreking over een deel van de patiënten. Ik ben nu twee weken afwezig, waardoor er allemaal onbekende namen op de lijst staan. En daar moet je dan een behandelteambespreking over leiden…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: