7 Quick Takes Friday (23)


1. Opnemen met een andere achternaam is best nog lastig. Om een beetje duidelijkheid te scheppen ga ik het ook op het werk overal gewoon aanpassen. Anders ga ik straks nog krijgen dat ik thuis met m’n meisjenaam opneem en op het werk met m’n getrouwde naam.

2. Gewoon omdat het zo’n lekker vrolijk nummer is:

3. Vandaag was de uitvaart van een oudtante die afgelopen weekend overleden is. Dat ze moge rusten in vrede.

4. Mijn onderszoeksprotocol is volgens mij nu bijna bijna heel erg klaar. ABR-formulier: check. Informatiebrieven voor deelnemers: check. Informed consent formulier: check. Informatie voor artsen die patiënten aan moeten melden: check. METC-protocol: bijna check. Nog een paar dingen verder en dan hoop ik het toch echt snel op te kunnen sturen.

5. Dat ABR-formulier is trouwens echt dubbel werk: heb je net het hele protocol geschreven, mag je het daar nog dunnetjes overdoen waarbij je geregeld nét niet dingen kan copy-pasten.

6. Vandaag was de tweede maal dat het Katholiek Nieuwsblad op de mat viel. Jaarabonnement als huwelijkscadeautje van oudtante van mijn man. Ik moet zeggen, best leuk om elke week in de bus te krijgen. Nu nog zorgen dat ik ook aan het daadwerkelijk lezen toekom.

7. Elke dag lezen we na het eten een stukje uit de bijbel. Ik een stukje uit het Oude Testament, hij een stuk uit het Nieuwe Testament. Mijn deel omvat momenteel de psalmen, met in principe elke keer eentje. Bij psalm 119 hebben we dat toch maar niet gedaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: