KnockKnock..it’s me

Mijn eigen laptop heb ik iets te enthousiast van stroom willen voorzien waardoor het moederbord geëlectrocuteerd is en de laptop niet meer te gebruiken is. De reserve laptop van mijn vader die we daarop te leen hebben gekregen heeft besloten zichzelf te frituren en is derhalve nu ook onbruikbaar. Ik ben daarom nu aangewezen op de middeleeuwse computer van mijn man te gebruiken. Je weet wel, zo’n computer die een kwartier doet om op te starten, geen youtube-filmpjes fatsoenlijk af wil spelen als er andere tabbladen open staan en waarbij je blij mag zijn als je word of excel zich wil openen. Een blog typen en reacties en meldingen bijhouden is derhalve een ware uitdaging. Desalniettemin vind ik het zonde om deze blog dan maar op te geven. Het duurt alleen even wat langer allemaal.

Het is echter stiekem best lekker vrijwel niet meer in vrije tijd achter de computer te zitten. De hoeveelheid prikkels neemt dramatisch af. Nu ik voor Kerst weer eens een goed boek gekregen heb, kan ik daar weer eens helemaal in op gaan (zodanig dat ik vergeet te eten of te drinken en mijn man dus moet zorgen dat er tijdig wat klaar staat).

 

Als goede katholiek kan ik mijn lezers allemaal nog een zalige Kersttijd toewensen, en voor 2014 alvast Vrede en Alle Goeds.

 

Advertenties

2 gedachten over “KnockKnock..it’s me

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: