Klussende vrouw: iconen aan de muur

Ze zeggen wel eens: “een slimme meid is op haar toekomst voorbereid”. Mijn vader moet een helderziende blik gehad hebben toen hij mij leerde klussen: wetend dat ik later met een man zou trouwen die niet weet hoe fatsoenlijk een boormachine te hanteren en kastjes te repareren, heeft hij me van jongs af aan een ander aan basis meegegeven.

Ok, toegeven: deurklinken willen nog wel eens scheef op een kledingkast gezet worden, en als ik een gat in de muur wil boren, zijn er minstens twee pogingen aan vooraf gegaan voordat het gelukt is (of ik accepteer de mislukking en de hanger hangt vervolgens te los aan de muur waardoor het nog steeds niet functioneert), maar hey, het lukt. Kastjes worden gemaakt, deurklinken bevestigd en schilderijen opgehangen.

Van twee vrienden heb ik eens een paar iconen en een schilderijtje gekregen. Ze keken me al tijden aan, maar vandaag heb ik dan eindelijk hun verlangende blik beantwoord. Gewapend met boormachines, schroeven, touw en haakjes ben ik aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf:

Iconen aan de muur
Van links naar rechts: Mama – Heilige Aartsengel Michaël – Mama met Kindje Jezus (icoon van de tederheid geloof ik)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: