Een kleintje-update

“Ik zie je gewoon groeien”, aldus mijn voormalig secretaresse in Beetsterzwaag vanochtend toen ik daar weer eens langs kwam voor mijn onderzoek (iets wat ik eens in de twee weken doe). Van achteren is vrijwel niks te zien, vanaf de zijkant des te meer. Nadeel is dat kleintje een beetje hoog ligt, waardoor mama wat last krijgt van haar maag. Tot haar grote frustratie, want ze is een gezellige roomse eter zullen we maar zeggen (het mag een wonder heten dat ik niet überhaupt al zwaarder was).

Gelukkig is het allemaal voor een goed doel en lijkt ons kleintje het vooralsnog uitstekend te doen. Speelkwartier lijkt regelmatig uitgebreid te worden van ’s nachts naar overdag. ADHD-speelkwartiertje laatst om vier uur ’s nachts was toch wel een hoogtepunt. Mijn man vindt het soms toch maar eng als hij al die bewegingen ziet en voelt: monster in buik van vrouw. Wie weet komt de benaming van mijn broertjes voor ons kleintje (velicoraptor) toch nog uit.

Ondertussen worden er hier in huis allerlei dingen verplaatst, geboord, weggegooid danwel weggegeven en aangekocht. Ons bidhoekje staat inmiddels in de slaapkamer. Dat is wel even wennen, maar maakt het bidden van de Completen ’s avonds (in bed) een stuk prettiger, vooral met kaarsjes aan.

Nog tien weken tot de uitgerekende datum. Nog zes weken tot verlof. Het is aftellen. Heel onwerkelijk. Maar wat spannend gaat het worden.

Advertenties

Een gedachte over “Een kleintje-update

Voeg uw reactie toe

  1. Dat klinkt als een jongetje, meisjes dijen uit, zeggen ze…
    Maar superspannend allemaal, inderdaad ook voor manlief.
    Sterkte, doe rustig aan en hou ons op de hoogte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: