Friday Quicktakes – een voorbereiding op carnaval?

 1. 2 februari, de Opdracht van de Heer in de tempel, oftewel Maria Lichtmis, is voorbij. En dus werd het tijd om ook de kerststallen op te ruimen.
  20180203_152439
 2. En om de Kersttijd dan toch echt af te sluiten, hebben we na de rozenkrans van die avond nog het mooie “er is een roos ontsprongen” gezongen.
  https://www.youtube.com/watch?v=_ZN1i7XjpZc

(natuurlijk heel logisch om deze hier nu te posten)

 1. Goed. We wonen nu dus in Brabant. En aankomend weekend is Carnaval. En eens moeten we toch integreren. Deze moeder had met name zin om de grote kleine meid te gaan verkleden, en moest zich dus enorm inhouden met kopen van leuke dingen. Zodoende hebben we nu ineens carnavalspullen in huis.
  20180203_140831
 2. Op de speelzaal was het gekke haren en hoedjesdag. Hoewel meer vlechtjes niet mochten van de grote klein meid, was ik niet ontevreden over het resultaat.
  20180208_081122
 3. Het piratenhoedje dat we ook voor deze dag gehaald hadden was een groter succes dan gedacht. Mevrouw is momenteel gek van Piet Piraat. Blijkbaar wilde ze op de speelzaal het hoedje liever niet af doen, moest hij op bij het eten en moest hij ook op naar bed.
  20180208_195401
 4. Ga ik ’s nachts zitten voor de voeding omdat ik liggend als een blok in slaap val, ben ik inmiddels zo moe dat ik ook zittend in slaap sukkel. En dus ineens een uur later op mijn telefoon kijk en niet helemaal snap hoe het toch ineens zo laat kan zijn geworden.
 5. Manlief en ik hebben weer eens de originele Star Wars Trilogie gezien. Ondanks dat manlief de films al eerder gezien had, werd het toch niet echt op prijs gesteld wanneer ik nog weer eens dingen ging benoemend die ook alweer zouden komen. Het blijven toch leuke films. En zo enorm jaren 70-80.

Onze host neemt alvast een voorschot op een bijzondere Valentijnsdag dit jaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: